4 Ieško išleistuvių vakarėlio

Gyvenime yra tik vienas mokyklos baigimo vakarėlis, todėl siūlome jį pasveikinti nepriekaištingai! Ši šventė simbolizuoja kur kas daugiau nei įprastas mokyklos renginys su pasipuošę mokiniais ir jų šypsenomis. Tai šventė, kuri primena, kad jau įveikta 12 mokslo lygių ir prasideda naujas gyvenimo etapas, nauja pradžia, didelis žingsnis link kažko naujo. Proga ypatinga, todėl jausmas turi būti nepriekaištingas.

Paruošėme 4 įvaizdžius, kurie puikiai tiks išleistuvių vakarėliui:

ŽAISMINGA KOKETE

Žaisminga, pūsta, tiulio sijono suknelė – sunku rasti jos nekenčiančių. Ši suknelė pabrėžia viršutinę moters kūno dalį, raktikaulius, atidengia pečius ir nugarą, tačiau nėra per daug atvira ir puikiai tiks mokyklos šventei. Galima derinti tiek su aukštakulniais, tiek su masyviais auliniais – tai priklauso nuo to, ar norite sukurti elegantišką, ar grubesnį vaizdą.

LENGVAS IR STILINGAS

Suknelė, kuri pakyla iki debesų! Itin lengvas, lankstus, sukuriantis ypač švelnų vaizdą. Suknelę galima austi su tiulio dirželiu. Puikiai atrodys su aukštakulniais arba ilgais per kelis batus. Taip pat šis raštas leidžia paryškinti rankas ir virvelę papuošti apyrankes.

TIULIO JŪRA

Renginio karalienė – tiems, kuriems niekada negana, nori vis daugiau išraiškingumo! Nuostabi, išskirtinė tiulio suknelė, kuri nukels į pirmąsias eiles. Prie šios suknelės tiks ir aukštakulniai bateliai ar masyvi avalynė.

ELEGANCE JUOSTAS

Mėgstančioms eleganciją ir linkusioms į perfekcionizmą – nepriekaištingo silueto suknelė, ilgas tiulio sijonas. Puikiai atrodo dėvint be pėdkelnių arba su itin plonomis, kūno spalvos, permatomomis pėdkelnėmis ir ryškiais, klasikiniais batais.

Su meile,

-G.