Kaip sukurti stilių – sportinio kostiumo aprangos idėjos

Grįžti į 90-uosius? Turėdami galvoje šių dienų iššūkius, vieną laisvalaikio poilsio aprangą dėvime namuose, o kitą sportinį kostiumą – išeinant. Ar tu juokiesi? Jei ne – reikėtų, nes tai tikra tiesa ir smagu. Nėra tokio blogo dalyko, kuris neišeitų į gerą, o kol smokingai ir žėrinčios suknelės laukia savo eilės – surengkime gatvėse stilingų laisvalaikio drabužių madų šou.

Sulaužykime stereotipus kartu...

MARŠKINĖLIAI ir treniruokliai?!

Dangus sumaišytas su žeme? Dar ne, bet klasikinis drabužis su laisvalaikio apranga – TIKRAI TAIP! Na, nebūkime drovūs, eksperimentuokime su savo spinta, rizikuokime, atraskime save, naujus skonius, įeikime į XXI amžių.

Štai tokį derinį pristatome: „APLine“ laisvalaikio kelnės ir „APLine“ megztinis – priderinti prie klasikinių marškinėlių ir masyvių laisvalaikio sportinių batelių bei veido kaukė „Dailidi“ (spustelėkite).

Tas pats kostiumas ir kitame derinyje: prie baltų, laisvalaikio marškinių priderinta liemenė, veido kaukė ir „Bucket Hat“. Apsiaukite batus ir pirmyn!

džemperis ir TIULAS ?!

O kas sakė, kad megztinis turi būti paprastas? Eikime į Holivudą, diktuokime taisykles! Tegul šis Jill (click) megztinis ir tiulio dekoracijos ant jo paverčia jus žvaigžde! Su šiuo gražuoliu nesunku įsivaizduoti jaukų, žiemos rytą prie židinio.

Šį sezoną neatsiejamos įvaizdžio detalės – kepurės, ilgi paltai, Teddy paltai, pūkinės striukės, masyvūs kaklo aksesuarai. Tad raginame prie šių aksesuarų derinti megztinius, kad sukurtumėte ypač šiuolaikišką ir stilingą vaizdą.

ŠVIESI ATspalviai ir KASDIENĖ DRABUŽIA ?!

Na, o juk mūsų mylimos moterys, mes esame šviesios, tad UŽSIEKIME! Būkime tikri, netaupykite spalvų ypatingoms progoms. Spalvos kelia šypseną, gera jas matyti, kaip saulė, besisukanti iš už debesų. Tad būkime šviesoje ne tik vasarą, bet ir rudenį/žiemą, kai to labiausiai reikia!

Mūsų mieli, minkšti laisvalaikio kostiumai puikiai tinka šiam planui: Furri (spustelėkite), Kanti (spustelėkite), Mish (spustelėkite), Sali (spustelėkite), Lena (spustelėkite), Cowboy (spustelėkite)…

Desertui pristatome derinį su Sali (click) laisvalaikio megztiniu ir mūsų klasikiniu švarku bei auksinėmis detalėmis.

Stilingi, šilti ir švelnūs apkabinimai!

-Greta