Atviros durys. Apie mus.

Mums visiems gyvenime atsiveria durys daugelyje sričių. Na, jei ne durys, tai kaip sakoma – langas visada atsidarys! Mūsų langas šio karantino metu buvo žiniasklaidos platforma – jos dėka galėjome palaikyti ryšį su Jumis, dalintis savo kūryba, papildyti Jūsų spintą ir širdis. Iš Facebook , Instagram ir internetinės parduotuvės tikrai niekur nedingsime, tačiau džiaugiamės galėdami pranešti, kad APLine fizinė parduotuvė vėl atvėrė jums duris. Laukiame kiekvieno iš Jūsų Kaune, Tvirtovės al. 86-2.

Ką galima atrasti studijoje, o ne socialiniuose tinkluose?

Čia visada turėsite komandą, kuri nesunkiai padės išsirinkti tinkamą modelį, spalvą, audinį. Studijoje dažniausiai rasite tik S/M dydžio drabužius. Dėl šios priežasties teikiame neįprastą paslaugą – išmatuojame vietoje ir pagaminame drabužius pagal JŪSŲ IŠMATAVIMUS. Tokio užsakymo metu galime pakoreguoti pasirinktos aprangos ilgį ir detales. Jei esate standartinių išmatavimų – galite užsisakyti ir įprastų bei visiems žinomų dydžių XS, S, M, L. Užsakymus įgyvendiname per tikrai trumpą laiką (4-14 darbo dienų). Jeigu jau visai netrukus turėsite progą – visada galite susisiekti su mumis ir pažiūrėsime, ką galime padaryti, kad prekė Jus pasiektų iki Jums reikalingos datos!

Studijoje VISADA rasite IŠPARDAVIMO salę, kurioje drabužiams taikomos nuolaidos ir kainos nuo 19.00 eur.! Šią salę mato tik mūsų fizinėje parduotuvėje apsilankę klientai. Soc. tinklų klientai periodiškai nudžiuginami kitomis nuolaidomis Facebook ir Instagram platformose.

Internetinėje parduotuvėje ir socialiniuose tinkluose yra ne visos prekės nuotraukos ir spalvos. Apsilankę studijoje galite pamatyti išskirtinius modelius, kurie nerodomi internete, o visų spalvų – trumpai tariant, įvairiausių prekių.

Suknelių įvairovė

100 skirtingų suknelių modelių. Norite plataus ir laisvo? Mes turime! Nori būti seksuali ir liemeniška? Taip! Norite ypatingai šventiškos, tiuliu puoštos ir kvepiančios prabangos? Ten! O gal kasdieniškas, patogus ir stilingas? Be problemų! Jums tereikia išsirinkti ir mes sukursime tobulą jūsų išvaizdą.

Poilsiui ir komfortui

Galime puoštis ir atrodyti puikiai, bet ir laisvalaikiu pasipuošti patogiais ir kokybiškais laisvalaikio drabužiais. Tegul moteriškumas, stilius ir žavesys neišnyksta įšokus į treniruotę.

Apsipirkimas yra vienas įdomiausių ir maloniausių dalykų. Pasimėgaukime!

-GS