Vestuvių vakarėlio suknelės

Turbūt neklystame, kad kiekviena maža mergaitė pirmiausia pradeda svajoti ne apie būsimą vyrą, o apie vestuves. "O kam tas vyras? Man reikia vestuvių! Ir nuostabios suknelės."

Taigi, kokia bus ta nuostabi suknelė, kai ateis ilgai laukta akimirka? Jei ieškote nuotakos suknelės, antros vestuvinės suknelės, vestuvių svečių suknelės ar pamergės suknelės, atėjote ten, kur reikia! Bet kokiu atveju tikrai turime ką pasiūlyti.

MINIMALIZMAS

Kai kuriate tą ypatingą dieną be prabangių ir iškilmingų ceremonijų, pirmenybę teikiate minimalizmui ir modernumui. Siūlome „Barsa“, „Bumbul“ ir „Kipra“ sukneles.

TIULINIS GROŽIS

Tiulis visada suteiks žavesio ir prabangos įvaizdį. Tai priklauso nuo to, kokią išvaizdą siekiate sukurti ir kiek iškilmingą šventę planuojate ar dalyvausite. Puikus pasirinkimas tiek nuotakai, tiek svečiui vestuvėse - „Spani“, „Maldiv“ ar „Dabi“ tiulis suknelės.

SUKNELĖ BE NUGAROS

Seksualumą dažnai suprantame banaliai – kojos, krūtinė, pilvukas. Tačiau atidengę nugarą, su jums tinkančiais ir tobulais drabužiais galite susprogdinti visą seksualumo bombą! Tikrai nebūtina rodyti ilgų kojų ar plokščio pilvo. Suknelės atvira nugara suteikia paslaptingumo ir žavesio visam kuriamam įvaizdžiui. „Kankuna“, „Varmerr“ ir „Kvyn“ suknelės leis lengvai pasiekti tokį tikslą.



Su meile -G.