Ko nori moterys. „Išmanusis“ apsipirkimas.

Talentingos humoristės Mildos Noreikaitės vaizdo klipe girdime šiuos žodžius „Noriu ką nors nusipirkti. Noriu nusipirkti daiktų. Net daug. Noriu pirkti. “ – tai iliustruoja jausmą, kuris mums visiems labai pažįstamas. Jei nutiko taip, kad šio vaizdo įrašo dar nematėte – siūlome nuoširdžiai pasijuokti kartu su mumis ir prisipažinti, kad jame kiekvienas iš mūsų atrandame save ( žiūrėkite vaizdo įrašą ).

Tačiau mes nekalbame apie tinklaraštininkus, komikus ar kitus menininkus ar socialinių tinklų kūrėjus. Pokalbį su jumis apie Mildos įrašą pradėjome neatsitiktinai. Kas nutinka, kad norime pirkti ir nesvarbu ką, kiek ir ar tos prekės/paslaugos mums apskritai reikia? Paprasčiausias atsakymas – taip mes gaminame laimės hormonus ir apsipirkdami jaučiamės laimingi. Žmogaus organizmas išskiria daug medžiagų, kurios suteikia malonius pojūčius, pavyzdžiui, gerą nuotaiką, euforiją. O kam tokie jausmai gali nepatikti? Tačiau kyla klausimas, kokia šių pojūčių trukmė.

Pirkti vien dėl to „noriu pirkti“ jausmo nėra pagirtina ir tikriausiai tai žinote. Kaip ir jūsų sąskaitos likutis. Neapgalvotas pirkimas gali ne tik neatnešti jokios naudos, bet ir pakenkti. Ką? Įvairios – piniginės žalos, ekologinės žalos, žalos Jūsų spintos lentynoms. Kaip minėjome, įvairios žalos. Tačiau viso to galime išvengti gerai apgalvoję pirkinius ar pasitelkę stilistus.

APRANGA VAKĖLIUI – NE 1 KARTĄ

Pirmas dalykas, kurį turėtumėte padaryti perkant šventinius drabužius, yra atsakyti sau į keletą klausimų. Jūsų tikslas – sukurti įspūdingą išvaizdą ir visiškai nesvarbu, ar pasirinkta apranga bus naudojama dar kartą? Jūsų tikslas – ne vieną kartą dėvėti įsigytus drabužius? Jūsų tikslas – pritaikyti įsigytus drabužius abiem vakarėliams ir kiekvienai dienai? Visus šiuos 3 tikslus galima pasiekti nesunkiai, tačiau pirmiausia turite žinoti, kokie jūsų lūkesčiai, kad juos patenkintumėte.

Įspūdingam įvaizdžiui sukurti galime pasiūlyti sukneles su tiuliu ar išskirtinėmis detalėmis. Tai sukurs ypač šventišką nuotaiką ir greičiausiai taps viso vakaro žavesiu.

Norėdami suknelę/šventinę aprangą naudoti ne kartą ir ne du, rinkitės universalesnius modelius. Nesirinkite itin ryškių spalvų ar išskirtinių detalių. Taip suknelė Jus papuoš ir tą patį apdarą tikrai galėsite pritaikyti daugeliu kitų progų.

Praktiškus drabužius galima dėvėti vakarėlyje, darbe ar mieste geriant kavą! Kaip tai įgyvendinti? Žaiskite su detalėmis, aksesuarais ir rinkitės drabužius, kurie būtų universalūs, be papildomų, išskirtinių detalių. Kai dėvite Tigro suknelę, derinkite ją su batais ar sportbačiais. Priderinus puošnius aksesuarus, aukštakulnius, paryškintas lūpas prie „Tiger“ (spustelk) ar „Tigertti“ (spustelėkite) suknelės – tikrai galite vykti į vestuves ir pasveikinti draugus šią gražią akimirką.

LAISVALAIKIO KOSTIUMAI – TEISINGAS PASIRINKIMAS

Šiuo metu ypatingą dėmesį skiriame patogiam ir praktiškam laisvalaikio aprangai. Kurkime madą namuose ir savo kiemuose, kai neturime galimybės to daryti kelionėse ar restoranuose! Tačiau renkantis kostiumą nereikėtų suklysti – būtų gaila jį sulankstyti ir palikti pamirštą spintoje.

Rinkdamiesi kostiumą – atkreipkite dėmesį į jo modelį ir savo figūros tipą. Atsakykite į klausimą, ar norite, kad megztinis būtų trumpas, ar iki klubų, o galbūt dengiantis klubus ir per didelis? Na, žinoma, svarbi dalis yra spalva. Jei spalva yra madinga, tai tikrai nereiškia, kad ji jums tinka. Pasirinkite jums tinkančias spalvas ir pagalvokite, kaip dažnai jas žadate dėvėti. Jei perkate baltą laisvalaikio kostiumą – jį tikriausiai reikėtų priskirti prie „šventinių kostiumų“ – kitu atveju kostiumas, dėvimas kasdien, net ir to nenorint gali išmargėti. Tad patariame nepasiduoti pardavėjo grožio kerams ir prieš spaudžiant mygtuką „pirkti“ – apsvarstykite šiuos kelis klausimus ir sąžiningai į juos atsakykite.

Kiekvienoje apsipirkimo kategorijoje galite susikurti savo asmeninį „klausimyną“ ir nesvarbu, ar tai buitinė technika, ar bakalėjos. Iškelkite klausimą, kaip jūsų pasirinktas pirkinys pakeis jūsų kasdienybę ir nuspręskite, ar jis jums buvo naudingas, ar tik taip atrodė.

Apsipirkime protingai!
-GS